Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident de groază la intrarea în Buzău, după o ciocnire între 3 maşini. Un taximetrist de 50 de ani a murit

Accidet grav pe drumul european 85, la intrarea în municipiul Buzău. Un bărbat de 50 de ani a murit, iar altul de 25 a ajuns în stare gravă la spital, după o ciocnire între trei maşini. 

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 14:36

- Shutterstock

Accidentul a avut loc după ce șoferul unui autoturism a oprit și a încercat sa facă stânga sa între intr-o benzinărie, chiar dacă aceasta manevra era interzisă. 

Accident groaznic la intrarea în Buzău: un bărbat a murit

Un alt autoturism a oprit în spatele lui, iar șoferul unui taxi, care venea din spate, nu a mai avut timp sa oprească și a tras stânga de volan. Mașina a pătruns pe contrasens unde s-a lovit frontal de un alt autoturism care circula regulamentar. 

Articolul continuă după reclamă

"Accidentul s-a produs exact în locul în care, în urmă cu 6 zile, doi tineri, soț și soție, au decedat tot în urma unei coliziuni. Și acum, aceasta tragedie putea fi evitata dacă în zona ar fi fost instalate separatoare de sens", a declarat Anduţa Stancu, de la poliţia rutieră Buzău.

Șoferul taxiului, în vârstă de 50 de ani a fost declarat decedat după ce medicii de pe ambulanță au efectuat protocolul de resuscitare. Polițiștii încearcă acum să identifice șoferul autoturismului care a efectuat manevra interzisă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident de groază la intrarea în Buzău, după o ciocnire între 3 maşini. Un taximetrist de 50 de ani a murit