Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident extrem de grav, lângă Galaţi. Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc, după ce a tăiat o curbă şi a intrat într-un TIR

Accident mortal în seara aceasta, lângă comuna Costachi Negri din Galați. Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a intrat frontal într-un TIR. Ambele vehicule s-au răsturat pe şosea.

de Redactia Observator

la 01.11.2023, 22:34

Şoferul autoturismului avea 24 de ani. Conform informaţiilor preliminare, tânărul ar fi vrut să taie o curbă, moment în care s-a izbit frontal de un TIR pe contrasens. mbele vehicule s-au răsturnat, iar şoferului TIR-ului nu a suferit nicio rană.

Şoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Probe biologice au fost prelevate şi de la tânărul de 24 de ani, dar rezultate voi veni după finalizarea necropsiei. Poliţia încă face cercetări pentru a stabili circumstanţele complete ale accidenului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident extrem de grav, lângă Galaţi. Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc, după ce a tăiat o curbă şi a intrat într-un TIR