Antena Meniu Search
x

Video Accident feroviar în Harghita. Un bărbat a murit, după ce tractorul pe care îl conducea a fost lovit de un tren de călători

Tragedie pe un drum din Harghita. Un bărbat, şofer al unui tractor, a murit după ce vehiculul a fost lovit de un tren de pasageri în localitatea Sândominic.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 27.07.2022, 12:05

Vezi și

În accident a fost implicat trenul de pasageri IR 366, care circulă pe ruta Braşov-Budapesta. La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de lucru Bălan, cu o autospecială de intervenție.

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc s-au deplasat două echipaje, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și un echipaj SAJ.

Din nefericire pentru şoferul tractorului, un bărbat de aproximativ 55 de ani, nu s-a putut face nimic, medicii declarând decesul acestuia. Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Claudiu Loghin, în tren nu au existat persoane care să necesite îngrijiri medicale. Circulația feroviară este blocată, iar circulatia rutieră pe DN 12 se desfășoară pe un singur sens, alternativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident feroviar în Harghita. Un bărbat a murit, după ce tractorul pe care îl conducea a fost lovit de un tren de călători