Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident feroviar mortal în Suceava. O femeie a ajuns sub roţile unei locomotive, după ce o maşină a fost lovită de un tren de marfă

O persoană a decedat iar alta este rănită, după ce maşina în care se aflau a ajuns sub roţile unui tren de marfă în localitatea Vicşani din Suceava, vineri dimineaţă. Victima, o femeie de 60 de ani, a murit după ce a rămas blocată sub locomotivă.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 09:07

”Coliziune între un tren de marfă şi un autoturism, la o trecere la nivel cu calea ferată, de pe raza localităţii Vicşani, comuna Muşeniţa. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ Suceava", anunţă, vineri, ISU Suceava.

Sursa citată a precizat că în maşină erau un bărbat de aproximativ 65 de ani şi o femeie de aproximativ 60 de ani.

Celălalt pasager se afla în stare stabilă

”Femeia era prinsă sub locomotivă, iar colegii de la descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul acesteia”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul era conştient şi a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, a fost transportat la spitalul din Rădăuţi, pentru investigaţii suplimentare. Deocamdată, poliţiştii nu au stabilit împrejurările producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident feroviar mortal în Suceava. O femeie a ajuns sub roţile unei locomotive, după ce o maşină a fost lovită de un tren de marfă