Antena Meniu Search
x

O tânără a murit strivită de propria maşină, după ce s-a răsturnat cu autoturismul, la Floreşti

O tânără de aproximativ 30 de ani a murit în urma unui grav accident rutier, în Giurgiu, pe drumul dintre Florești și Stoenești. Tânăra şoferiţă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina pe şosea, fiind strivită sub autoturism.

Şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina

O tânără de aproximativ 30 de ani a murit în urma unui grav accident rutier, în Giurgiu, pe drumul dintre Florești și Stoenești.

Tânăra şoferiţă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina pe şosea, fiind strivită sub autoturism.

Şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina

O şoferiţă în vârstă de aproximativ 30 de ani a murit strivită de propria maşină, într-un accident care a avut loc la Floreşti, în judeţul Giurgiu.

Tânăra a fost resuscitată aproape 40 de minute de către medici, însă fără succes.

"La momentul sosirii la locul accidentului o femeie in varsta de circa 30 de ani era ramasa blocata sub autoturism (Vw Polo). Intrucat aceasta nu prezenta semne vitale imediat s-au inceput manevrele RCP. In sprijin s-au deplasat o amb. SAJ Giurgiu si 1 echipaj UTIM Universitar. Din pacate, dupa aprox. 40 de minute de resuscitare cardio-pulmonara medicul de pe TIM a declarat decesul victimei", informează medicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O tânără a murit strivită de propria maşină, după ce s-a răsturnat cu autoturismul, la Floreşti