Antena Meniu Search
x

Video Accident grav după impactul cu un TIR, pe DN17. Şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă

Pasagerii unui microbuz din Republica Moldova au trecut prin momente de coşmar, după ce vehiculul în care se aflau a intrat într-un TIR pe DN17, într-o localitate din Suceava.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 14:33

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 05:00, atunci când şoferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă şi a intrat pe contrasens, apoi s-a ciocnit violent cu autotrenul.  

În urma impactului puternic, cinci persoane au fost rănite. Victimele au fost transportate conştiente la Spitalul Judeţean din Bistriţa Năsăud, cea mai apropiată unitate medicală de urgenţă. 

Accidentul, anunţat de centrul Infotrafic

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17, la kilometrul 121, în localitatea Poiana Stampei, județul Suceava, s-a produs un accident rutier, în care șoferul unui microbuz de transport persoane 8+1, cu cetățeni moldoveni, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat în coliziune cu un tir.

În urma impactului au rezultat 5 victime, conștiente la prima vedere, asupra cărora se acordă îngrijirile medicale la fața locului. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției", se arată în alertă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident grav după impactul cu un TIR, pe DN17. Şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă