Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav în Buzău. Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 55 de ani, la ieşire din localitatea Cioranca

Un bărbat în vârstă de 55 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 2 (E 85), la ieşire din localitatea Cioranca spre Buzău, după ce autoutilitara pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autocamion care circula din sens opus.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 07:58

accident la ieșirea din Cioranca, în Buzău
Accident grav în Buzău. Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 55 de ani, la ieşire din localitatea Cioranca - IPJ Buzău

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"Din primele date de la faţa locului, în timp ce conducea autoutilitara dinspre Bucureşti către Buzău, un şofer în vârstă de 55 de ani, din Vrancea, a intrat în coliziune cu un autocamion condus pe sensul opus de mers de către un cetăţean turc, în vârstă de 62 de ani. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului de 55 de ani şi rănirea cetăţeanului străin, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.

Traficul rutier în zonă s-a desfăşurat dirijat. Poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident grav în Buzău. Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 55 de ani, la ieşire din localitatea Cioranca