Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Dâmboviţa. Şofer de 57 de ani, mort pe loc. Alte două persoane, în stare gravă la spital

Un şofer de 57 de ani a murit, duminică, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu o altă maşină la intersecţia DJ 701 cu DN 71, în zona localităţii dâmboviţene Sălcioara, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 17:31

Accident grav în Dâmboviţa. Şofer de 57 de ani, mort pe loc. Alte două persoane, în stare gravă la spital
Accident grav în Dâmboviţa. Şofer de 57 de ani, mort pe loc. Alte două persoane, în stare gravă la spital - Shutterstock

"Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 57 de ani, din comuna Finta, în timp ce ar fi condus un autoturism, la intersecţia DJ 701 cu DN 71 ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Voineşti, care circula din direcţia Bucureşti către Târgovişte. Din nefericire, în urma coliziunii, şoferul de 57 de ani a decedat, iar conducătorul auto de 23 de ani şi o pasageră, de 54 de ani, aflată în primul autoturism, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", precizează IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident grav în Dâmboviţa. Şofer de 57 de ani, mort pe loc. Alte două persoane, în stare gravă la spital