Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în judeţul Constanţa. Un microbuz a intrat din plin într-un copac, după ce s-a ciocnit cu o maşină: 2 tinere, la spital

Un microbuz în care se aflau cinci persoane şi un autoturism au fost implicate, miercuri seara, într-un accident produs în judeţul Constanţa. Microbuzul a intrat într-un copac, două fete fiind transportate la spital.

de Redactia Observator

la 21.08.2024 , 21:52

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seara, la un accident rutier petrecut pe DN 3, la ieşirea din localitatea Murfatlar spre Ciocârlia. În evenimentul rutier ar fi fost implicate un microbuz şi un autoturism, iar autovehiculul de transport persoane a ajuns într-un copac.

Acolo s-au deplasat mai multe autospeciale de intervenţie şi SMURD, dar şi ambulanţe ale Serviciului Judeţean.  

Pompierii au precizat că în accident au fost implicaţi şoferul microbuzului, două fete şi un bărbat aflaţi în microbuz şi şoferul autoturismului. La spital au fost transportate cele două fete, de aproximativ 17 ani, pentru îngrijiri medicale.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Accident grav în judeţul Constanţa. Un microbuz a intrat din plin într-un copac, după ce s-a ciocnit cu o maşină: 2 tinere, la spital