Antena Meniu Search
x

Accident grav în Mehedinţi. Patru victime, dintre care doi copii, după ce o maşina s-a ciocnit cu o Ambulanţă

Doi copii minori şi mamele lor au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu o ambulanţă, în Mehedinţi.

Vezi și

Doi copii minori şi mamele lor au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu o ambulanţă, în Mehedinţi. Salvarea care transporta un pacient la domiciliu, era în depăşire, când autoturismul i-ar fi tăiat calea brusc. Şoferul ambulanţei nu a mai putut să evite impactul.

Drumul Naţional 56 A, localitatea Şimian. O maşină în care se află două femei, împreună cu micuţii lor de şase luni, respectiv cinci ani, se deplasează spre Rogova. De pe acelaşi sens de mers, din spate, o ambulanţă intră în depăşire, însă în acel moment, şoferiţa autoturismului cu volan pe dreapta virează brusc, spre parcarea unui magazin. Şoferul autospecialei nu a mai putut evita impactul.

Pacientul din ambulanţa lovită nu a păţit nimic. Însă, în urma accidentului, cei doi copii şi mamele lor au ajuns de urgenţă la spital.

Din fericire, starea celor 4 victime este stabilă acum, însă au rămas internate. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Accident grav în Mehedinţi. Patru victime, dintre care doi copii, după ce o maşina s-a ciocnit cu o Ambulanţă