Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav în Mureş, provocat de o şoferiţă de 25 de ani. Un autoturism s-a răsturnat în decor. Acul vitezometrului s-a oprit la 110 km/h

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această după-amiază la ieşire din localitatea Cuci din judeţul Mureş. O maşină s-a răsturnat în afara şoselei, după ce a fost lovită de un alt autoturism, condus de o şoferiţă de 25 de ani. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 06.07.2022, 15:33

Cele două maşini au intrat în coliziune frontală. În urma impactului dintre acestea au rezultat două victime încadrate în planul de intervenţie cod galben şi o a treia victimă, mai puţin rănită, încadrată în planul de cod verde.

Şoferiţa a fost preluată cu elicopterul SMURD

Circulaţia în zonă a fost imediat blocată pe ambele sensuri de mers. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, printre care şi un elicopter SMURD.

Totul s-ar fi întâmplat după ce o şoferiţă de aproximativ 25 de ani, care circula cu viteză, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens într-o altă maşină care s-a răsturnat apoi în afara drumului.

Şoferiţa care a produs accidentul a fost preluată de elicopterul SMURD. Acul vitezometrului s-a blocat în momentul impactului la 110 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident grav în Mureş, provocat de o şoferiţă de 25 de ani. Un autoturism s-a răsturnat în decor. Acul vitezometrului s-a oprit la 110 km/h