Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Prahova. Un muncitor de 55 de ani a murit strivit de un utilaj în timp ce lucra la asfaltarea unui pod

Un grav accident de muncă a avut loc, luni, în judeţul Prahova, unde un muncitor care lucra la asfaltarea unui pod a fost strivit de un cilindru al unui utilaj care nivelează asfaltul. Bărbatul are leziuni la bazin şi picioare, fiind preluat de un elicopter SMURD.

de Redactia Observator

la 05.08.2024 , 15:35

Accident grav în Prahova. Un muncitor de 55 de ani a murit strivit de un utilaj în timp ce lucra la asfaltarea unui pod Accident grav în Prahova. Un muncitor de 55 de ani a murit strivit de un utilaj în timp ce lucra la asfaltarea unui pod - Shutterstock

”Din informaţiile primite de la faţa locului, accidentul de muncă s-a produs în zona localităţii Cioceni, unde se executau lucrări de asfaltare la nivelul unui pod pe DN 1B. Elicopterul SMURD Bucureşti a preluat un pacient cu picioare şi bazin strivite de către un cilindru pe şantier”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, potrivit news.ro.

Potrivit acestora, victima este un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani. În momentul în care a fost preluat de către elicopterul SMURD, acesta era conştient.

Accidentul nu a avut loc pe şantierul viitoarei autostrăzi care va trece prin zonă, ci pe o bretea care ar urma să facă legătura cu autostrada.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident grav în Prahova. Un muncitor de 55 de ani a murit strivit de un utilaj în timp ce lucra la asfaltarea unui pod