Antena Meniu Search
x

Accident grav în Timiş. Două persoane au murit, alte zece sunt rănite. Mobilizare generală pentru găsirea şoferului maşinii pline cu migranţi

Grav accident, miercuri seară, în județul Timiș. Primele informații arată că în accident au fost implicate 12 persoane, dintre care două ar fi murit.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 22:15

Vezi și

UPDATE: Poliţiştii au instalat filtre, miercuri seară, iar Poliţia de Frontieră a adus camere cu termoviziune, iar un elicopter survolează zona pentru identificarea şoferului care a condus maşina răsturnată în comuna Iecea Mică, accident în urma căruia doi migranţi au murit şi alţi zece au fost răniţi.

Potrivit poliţiştilor, la ieşirea din comuna Biled, aflată pe DN 6 care leagă Timişoara de vama Cenad, spre Ungaria, au fost instalate filtre de poliţie. De asemenea, Poliţia de Frontieră a trimis în zonă o cameră cu termoviziune, iar echipajul care foloseşte această cameră se află pe câmp între Iecea Mică şi Biled. Toate aceste acţiuni au loc pentru găsirea şoferului care se afla la volanul maşinii răsturnate, în momentul accidentului. Poliţiştii au informaţii că acesta ar fi fugit de la locul accidentului.

Zona este în aceste momente survolată de un elicopter

Conform primelor informații, o mașină s-a răsturnat și a intrat în mai multe persoane care se aflau pe marginea șoselei în momentul respectiv. Zona este în aceste momente survolată de un elicopter. Martorii spun că şoferul a fugit imediat după impact, însoţit de alte persoane. Maşina pe care ar fi condus-o avea o capacitate maximă de şapte persoane, iar în momentul producerii accidentului în interiorul ei s-ar fi aflat 15 oameni.

Pe acelaşi subiect

Două persoane au murit

Conform ISU Timiș, un autovehicul cu mai mulți pasageri s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică. 

„La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia”, arată sursa citată.

Din primele informații primite de la fața locului, ar fi vorba despre 12 persoane implicate în accident, dintre care două victime decedate. Victimele sunt de sex masculin, cetățeni străini. Sunt preluate de echipajele medicale, urmând a fi transportate la spital

Ştire în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident grav în Timiş. Două persoane au murit, alte zece sunt rănite. Mobilizare generală pentru găsirea şoferului maşinii pline cu migranţi