Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Vaslui. Un copil de un an şi alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat

Patru persoane, între care un copil de un an, au fost rănite, joi după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Vaslui. Primele evaluări medicale arată că victimele au diverse traumatisme, însă starea lor este stabilă.

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 21:27

Accident grav în Vaslui. Un copil de un an şi alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat Accident grav în Vaslui. Un copil de un an şi alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat

Accidentul s-a produs între localităţile vasluiene Buhăieşti şi Căntălăreşti, unde şoferul unui autovehicul, în care se aflau cinci persoane, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina s-a răsturnat. Unul dintre ocupanţi a rămas încarcerat în autovehicul, ceilalţi reuşind să iasă, scrie news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, patru victime au fost duse la spital. Este vorba despre o fetiţă de un an şi trei femei, cea mai vârstnică având 68 de ani.

”Acestea prezentau diverse contuzii şi traumatisme, dar sunt conştiente şi stabile hemodinamic şi respirator”, a declarat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui.

Articolul continuă după reclamă

La locul accidentului au intervenit trei ambulanţe, dintre care două de la SAJ şi una de la ISU.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident grav în Vaslui. Un copil de un an şi alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o maşină s-a răsturnat