Antena Meniu Search
x

Video Accident grav într-un sat din Suceava. O autoutilitară cu şase persoane s-a răsturnat într-o curte. Trei oameni, blocaţi între fiarele maşinii

O autoutilitară în care se aflau șase persoane s-a răsturnat, marți dimineața, în curtea unui cetățean din localitatea Oniceni, județul Suceava. Trei persoane sunt încarcerate.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 10:25

Vezi și

Potrivit ISU Suceava, pompierii intervin în cazul unei autoutilitare care s-a răsturnat în afara drumului, pe raza localității Oniceni.

S-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje SAJ, potrivit Mediafax.

„Este vorba despre o autoutilitară răsturnată în afara părții carosabile, în curtea unui cetățean. În vehicul se aflau șase persoane. Trei persoane au fost identificate în afara autovehiculului, iar celelalte trei sunt încarcerate în autoutilitară”, transmit reprezentanții ISU Suceava.

Pompierii lucrează concomitent pentru descarcerarea persoanelor și pentru acordarea primului ajutor de către echipajele medicale și paramedicale.

La ora transmiterii știrii, traficul se desfășoară alternativ pe un singur sens de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident grav într-un sat din Suceava. O autoutilitară cu şase persoane s-a răsturnat într-o curte. Trei oameni, blocaţi între fiarele maşinii