Antena Meniu Search
x

ACCIDENT GRAV la Baloteşti: O maşină în care se aflau patru copii s-a lovit de un autocar

Un accident grav de circulaţie s-a produs duminică dimineaţă pe raza comunei Baloteşti, în urma căruia trei persoane au fost rănite, informează Centrul Infotrafic.

Un accident grav de circulaţie s-a produs duminică dimineaţă pe raza comunei Baloteşti, în urma căruia trei persoane au fost rănite, informează Centrul Infotrafic.

Doi copii au fost duşi la Spitalul Floreasca din Capitală după ce maşina în care se aflau, împreună cu alţi doi copii şi cu o femeie, s-a lovit de un autocar şi s-a răsturnat, pe DN1, în localitatea ilfoveană Baloteşti.

Accidentul în care au fost implicate un autocar şi un autoturism Logan a avut loc în jurul orei 10.00, pe DN1 Bucureşti – Ploieşti. La locul accidentului au fost trimise două echipaje SMURD şi o autospecială de stingere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că toate cele cinci persoane aflate în autoturism – patru copii şi o femeie – au ieşit singure din maşină şi au primit îngrijiri la faţa locului de la echipajele SMURD, fiind speriate în urma accidentului şi având câteva zgârieturi, informează News.ro.

În judeţul Ilfov traficul rutier pe DN1 Bucureşti - Ploieşti se desfăşoară îngreunat pe raza localităţii Baloteşti. Sensul de mers către Bucureşti este blocat, iar circulaţia este deviată printr-o staţie de distribuire a carburanţilor LukOil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ACCIDENT GRAV la Baloteşti: O maşină în care se aflau patru copii s-a lovit de un autocar