Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident grav pe autostrada A6, în Timiş. 3 persoane rănite după ce o maşină, un camion şi două tiruri s-au ciocnit. Circulaţia, blocată

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident grav petrecut marţi dimineaţă pe autostrada A1 nod rutier A6, în apropiere de municipiul Lugoj din judeţul Timiş. În coliziune au fost implicate o maşină, o autoutilitară şi două tiruri.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 09:56

"La nodul rutier dintre autostrăzile A 6 şi A 1, în zona localităţii Balinţ, judeţul Timiş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism, un autoutilitară şi două autotrenuri", precizează Centrul Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, în urma accidentului au rezultat trei victime, care sunt evaluate medical la faţa locului.

Două dintre victime au fost transportate la spital

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş a anunţat că la faţa locului au intervenit o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă, două victime având nevoie de transport la o unitate medicală.

"În urma evenimentului au rezultat două victime, dintre care, o persoană de sex feminin a rămas blocată în autoturism. La spital au fost transportate două victime (femeie şi bărbat), în stare conştientă şi cooperantă", au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Circulaţia rutieră a fost blocată, valorile de trafic fiind în creştere

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident grav pe autostrada A6, în Timiş. 3 persoane rănite după ce o maşină, un camion şi două tiruri s-au ciocnit. Circulaţia, blocată