Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav pe Calea Victoriei. BMW auriu, făcut praf după ce s-a ciocnit puternic cu un taxi. Unul dintre şoferi, băut

Traficul rutier pe Calea Victoriei este restricționat, duminică, pe banda doi și pe pista pentru biciclete, în urma unui accident între două mașini. Unul dintre șoferi era băut.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 15:18

Accident grav pe Calea Victoriei. Un BMW auriu, făcut praf după ce s-a ciocnit puternic cu un taxi. Unul dintre şoferi, băut Accident grav pe Calea Victoriei. Un BMW auriu, făcut praf după ce s-a ciocnit puternic cu un taxi. Unul dintre şoferi, băut

Brigada Rutieră a fost sesizată, duminică, prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția Calea Victoriei cu strada Sevastopol.

"Un bărbat în vârstă de 29 de ani, a condus un autovehicul pe Calea Victoriei dinspre Piața Victoriei către bd. Dacia, iar când a ajuns la intersecția cu str. Sevastopol a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma accidentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale", arată Brigada Rutieră.

Unul dintre şoferi era băut

Articolul continuă după reclamă

Șoferii celor două mașini implicate au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicat pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani fiind de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice. Traficul rutier pe Calea Victoriei este restricționat pe banda 2 și pe pista pentru biciclete.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Accident grav pe Calea Victoriei. BMW auriu, făcut praf după ce s-a ciocnit puternic cu un taxi. Unul dintre şoferi, băut