Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav pe autostrada Arad-Nădlac! Un șofer a murit strivit, după ce a scăpat camionul de sub control

Grav accident aseară, pe autostrada Arad-Nădlac! Şoferul unui camion a pierdut controlul direcţiei într-o curbă şi s-a răsturnat, chiar la ieşirea de pe şoseaua de viteză către drumul naţional 7. De altfel, viteza ar fi fost şi factorul principal care ar fi provocat accidentul. Bărbatul de la volan a fost prins sub cabina răsturnată şi nu a mai avut nicio şansă.

de Redactia Observator

la 28.09.2018 , 10:30

Grav accident aseară, pe autostrada Arad-Nădlac! Şoferul unui camion a pierdut controlul direcţiei într-o curbă şi s-a răsturnat, chiar la ieşirea de pe şoseaua de viteză către drumul naţional 7. De altfel, viteza ar fi fost şi factorul principal care ar fi provocat accidentul. Bărbatul de la volan a fost prins sub cabina răsturnată şi nu a mai avut nicio şansă. Mai bine de trei ore s-au chinuit pompierii să-i scoată trupul neînsufleţit de sub mormanul de fiare.

Joncţiunea Autostrăzii A1 cu Drumul Naţional 7, la marginea municipiului Arad. Pompierii au o misiune extrem de dificilă. Se chinuie să recupereze din cabina tirului, transformată în morman de fiare, trupul unui şofer.

Bărbatul de 35 de ani, de cetăţenie turcă, era singur în cabină şi mai avea doar caţiva kilometri de parcurs până când ar fi trebuit să ia pauza legală de odihnă. Utimul popas îl făcuse cu 300 de kilometri în urmă, la Orşova. Traseul i-a fost curmat după ce ar fi intrat cu viteză în curbă, a scăpat mastodontul de sub control şi s-a răsturnat. Tirul a rupt parapeţii, iar şoferul a murit pe loc, strivit de resturile autotrenului şi ale încărcăturii.

Vezi și

Traficul în zona a fost blocat complet câteva ore, până când pompierii au finalizat intervenţia şi au eliberat şoseaua. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost ulterior transportat la IML. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident grav pe autostrada Arad-Nădlac! Un șofer a murit strivit, după ce a scăpat camionul de sub control