Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Timiş: O şoferiţă a lovit un băiat de 13 ani, apoi a pierdut controlul şi a ajuns cu maşina pe trotuar. 5 persoane rănite

Accident groaznic în Timiş, după ce o femeie aflată la volan a lovit un băiat de 13 ani, apoi a pierdut controlul direcției și a ajuns pe trotuar.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 21:30

- Shutterstock

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs joi seara în localitatea Gătaia, județul Timiș. O femeie aflată la volan a lovit un băiat de 13 ani, apoi a pierdut controlul direcției și a ajuns pe trotuar.

Accident în Timiş: 5 răniţi

Potrivit IPJ Timiș, femeia de 58 de ani circula cu mașina pe strada Republicii din Gătaia. Aceasta a acroșat un băiat de 13 ani, apoi a pierdut controlul direcției și a ajuns pe trotuar.

Au mai fost accidentați o fată de 15 ani, două femei, de 32 și 37 de ani, și un bărbat de 29 de ani. Toți au fost transportați la spital. Femeia a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Cercetările în acest caz continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Timiş: O şoferiţă a lovit un băiat de 13 ani, apoi a pierdut controlul şi a ajuns cu maşina pe trotuar. 5 persoane rănite