Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Vâlcea. Trei copii au ajuns la spital, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a izbit un cap de pod

Accident groaznic în Vâlcea. Trei copii au ajuns la spital, după ce şoferul, un bărbat de 43 de ani, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 20:19

- Shutterstock

Trei copii, de 14, 11 și opt ani, au fost răniți, joi, într-un accident rutier produs în Vâlcea. Șoferul, un bărbat de 43 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea a 3 persoane. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Proieni, la km 211, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod”, anunță IPJ Vâlcea, potrivit Mediafax.

Trei copii, de 14, 11 și respectiv 8 ani, au fost răniți. Ei au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Traficul se desfășoară alternativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Vâlcea. Trei copii au ajuns la spital, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a izbit un cap de pod