Antena Meniu Search
x

Accident HALUCINANT în Capitală. Încercând să depăşească, un şofer s-a înfipt cu maşina în pilonul Pasajului Obor (FOTO şi VIDEO)

Un accident de maşină s-a produs în urmă cu puţin timp în Pasajul Obor din Capitală. Potrivit martorilor, un şofer a încercat să intre în depăşire şi a fost proiectat într-un stâlp.

Un accident de maşină s-a produs, cu puţin timp în urmă, în Pasajul Obor din Capitală. Potrivit martorilor, un şofer a încercat să intre în depăşire şi a fost proiectat într-un stâlp.

Şoferul lovit a vrut să intre în depăsire, însă un alt participant la trafic nu i-a permis, moment în care maşina angajată în depăşire a intrat în plin într-unul din pilonii Pasajului Obor.

Victima a iesit din autoturism pe propriile picioare, însă a căzut jos după câţiva paşi. Bărbatul se afla în stare de şoc în urma impactului violent, cu răni la cap şi picioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident HALUCINANT în Capitală. Încercând să depăşească, un şofer s-a înfipt cu maşina în pilonul Pasajului Obor (FOTO şi VIDEO)