Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident în Bucov. Trei tinere de 18 și 19 ani, spulberate de mașină. Șoferul a fugit imediat de la fața locului

Accident în Bucov. Trei tinere au ajuns la spital marți seară, după ce au fost lovite de mașină. Fetele, cu vârste de 18, respectiv 19 ani, au suferit mai multe răni iar polițiștii vor să afle acum cum s-a petrecut accidentul, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 16:36

Accident în Bucov. Trei tinere de 18 și 19 ani, spulberate de mașină. Șoferul a fugit imediat de la fața locului
Accident în Bucov. Trei tinere de 18 și 19 ani, spulberate de mașină. Șoferul a fugit imediat de la fața locului

"Conform informaţiilor primite prin apel la 112, un autoturism ar fi lovit trei pietoni, iar pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate două ambulanţe SMURD, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă cu medic şi, în sprijin, o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova. Odată sosite la faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat faptul că informaţiile primite prin apelul de urgenţă se confirmă, fiind vorba despre trei victime, conştiente, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportate la spital", informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Accident în Bucov. Trei tinere, spulberate de mașina

Conform sursei citate, victimele sunt tinere cu vârste de 18, respectiv 19 ani, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale, de coloană şi la nivelul unui picior.

Articolul continuă după reclamă

Împrejurarea în care s-a produs accidentul va fi stabilită de autorităţile abilitate.

Imediat după impactul violent, șoferul fuge de la locul accidentului. În cursa nebună, şoferul acroşează şi două autoturisme parcate. După zeci de minute, individul este identificat de agenţii prahoveni, care au deschis un dosar penal pe numele lui. Fetele au ajuns la spital şi au primit îngrijiri medicale. O anchetă trebuie să stabilească toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident în Bucov. Trei tinere de 18 și 19 ani, spulberate de mașină. Șoferul a fugit imediat de la fața locului