Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident în cimitir, la Iaşi. Lovit de un BMW, un taximetrist s-a răsturnat cu maşina pe un mormânt

Drumul spre cimitir e pavat cu multe obstacole. A simţit-o pe pielea lui un taximetrist din municipiul Iaşi. Bărbatul a intrat în cimitir, însă, la scurt timp s-a ciocnit cu o altă maşină. Impactul a fost atât de violent, încât taxiul s-a răsturnat pe un mormânt. 

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 09:07

La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. "Accident rutier produs în municipiul Iasi, strada Moara de Vânt - Cimitirul Petru și Pavel. Sunt două autovehicule implicate, din care un autoturism este răsturnat. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime. La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat și cele două motociclete SMURD. În urma evaluării medicale la fața locului a rezultat o victimă conștientă, cu contuzii la nivelul capului, aceasta a fost preluată de către echipajul de prim ajutor calificat", a transmis ISU Iaşi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident în cimitir, la Iaşi. Lovit de un BMW, un taximetrist s-a răsturnat cu maşina pe un mormânt