Antena Meniu Search
x

Accident în Vaslui. Un bătrân de 82 de ani, aflat la volanul unui Matiz, a ajuns la spital

Un bărbat în vârstă de 82 de ani a fost transportat, marţi dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, după ce a fost implicat într-un accident rutier cu autoturismul pe care îl conducea.

de Redactia Observator

la 18.10.2022, 11:13

Un bătrân de 82 de ani, aflat la volanul unui Matiz, a ajuns la spital, după un accident, în Vaslui - Inquam Photos / Hepta

Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Vaslui spre Iaşi, la faţa locului fiind trimise echipaje al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

"Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu forţe şi mijloace specifice la un accident rutier produs în municipiul Vaslui, în zona DGASPC. În accident sunt implicate două autoturisme. Nu sunt persoane încarcerate. O victimă a fost preluată de echipajul ambulanţei SMURD de Terapie Intensivă Mobilă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Victima are 82 ani şi conducea un autoturism Matiz. Celelalte două persoane implicate în accident au fost evaluate, au primit primul ajutor, ulterior refuzând transportul la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivit agerpres.ro.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident în Vaslui. Un bătrân de 82 de ani, aflat la volanul unui Matiz, a ajuns la spital