Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident înfiorător la ieşirea din Rădăuţi, în Suceava. Oameni blocaţi între fiare după un impact dezastruos

Imagini teribile surprinse, astăzi, pe un drum din Suceava. Patru bărbaţi au ajuns la spital, cu multiple traumatisme, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit la ieşirea din Rădăuţi spre Gălănești.  

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 15:05

Patru bărbaţi au fost răniţi, marţi, într-un accident rutier produs pe un drum din judeţul Suceava, după ce două maşini s-au ciocnit. Impactul cumplit s-a produs la ieşire din municipiul Rădăuţi spre localitatea Gălăneşti. Potrivit ISU Suceava, trei dintre victime au fost încarcerate.

Accident la ieşire din Rădăuţi. Patru bărbaţi au ajuns la spital

La locul accidentului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a trei ambulanțe SAJ. Pompierii militari i-au extras pe cei trei răniți încarcerați, în viață, dar cu multiple traumatisme. În total, patru bărbați au fost preluați de la fața locului cu multiple traumatisme.

"Este vorba despre un accident rutier între două autoturisme, fiind identificate patru persoane, trei dintre acestea fiind încarcerate. Cele patru persoane (bărbaţi) sunt transportate la spital cu multiple politraumatisme", au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

O anchetă a poliţiştilor este în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător la ieşirea din Rădăuţi, în Suceava. Oameni blocaţi între fiare după un impact dezastruos