Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător pe DN1, între Brașov și Sibiu. O femeie și un tânăr de 20 de ani au murit, după ce două mașini s-au izbit puternic

O femeie și un tânăr de 20 de ani au murit într-un accident produs luni după-amiază pe DN1, la granița județelor Brașov și Sibiu.

de Redactia Observator

la 26.04.2022, 14:05

Vezi și

Potrivit ISU Brașov, în accident au fost implicate două autoturisme, care s-au izbit puternic între localitățile Ucea și Arpașu. Echipajele de intervenție au găsit două victime încarcerate, care au fost apoi scoase de pompieri.

Cele două victime, o femeie de 53 de ani din Hunedoara și un tânăr de 20 de ani din Vrancea, erau în stop cardiac și resuscitarea nu a avut succes. Cele două persoane au fost declarate decedate de către personalul medical, potrivit ISU Brașov.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător pe DN1, între Brașov și Sibiu. O femeie și un tânăr de 20 de ani au murit, după ce două mașini s-au izbit puternic