Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident înfiorător pe DN1, la Posada. Un bebeluş a ajuns la spital, după ce s-a lovit la cap

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în această după-amiază în dreptul localităţii prahovene Posada. Cinci persoane se aflau în cele două autovehicule, printre care şi un bebeluş.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 16.10.2021, 17:16

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şase persoane, unul condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani și un altul condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani. Au fost transportați la spital șoferul în vârstă de 34 de ani, două pasagere ( 60 și 25 de ani) și un copil în vârstă de 1 an, cu traumatism cranio-facial,hematom frontal şi fractură la piramida nazală. Toţi au fost ransportaţi la Spitalul Judeţean din Ploieşti

"Bebeluşul aflat într-unul dintre cele două vehicule a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar alte trei persoane au rămas încarcerate. Acestea au rămas tot timpul conştiente", spune Raluca Vasiloae, reprezentant ISU Prahova. Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Claudiu Loghin, pentru accident au fost mobilizate două autospeciale de lucru cu apă și spuma și o ambulanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător pe DN1, la Posada. Un bebeluş a ajuns la spital, după ce s-a lovit la cap