Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident între două maşini, pe un drum din Satu Mare. Trei persoane au ajuns la spital. Un copil, printre pasagerii unuia dintre autoturisme

Accident, sâmbătă după-amiaza, în localitatea Odoreu, din judeţul Satu Mare. Trei persoane au ajuns la spital, în urma impactului dintre două autoturisme. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.09.2022, 15:53

Potrivit unui comunicat, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș" al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un accident rutier între două autoturisme, în localitatea Odoreu.

Trei persoane au ajuns la spital

La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de intervenție cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

Forțele de intervenție ajunse la locul accidentului au constatat că nu sunt persoane încarcerate iar în cele două autoturisme au fost 6 persoane, din care un copil.

Trei victime un bărbat cu vârsta de 50 de ani și două femei, cu vârsta de 22 ani, respectiv 52 ani au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare pentru investigații suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Accident între două maşini, pe un drum din Satu Mare. Trei persoane au ajuns la spital. Un copil, printre pasagerii unuia dintre autoturisme