Antena Meniu Search
x

Accident între trei maşini, în care două persoane au fost rănite, pe o stradă din Mediaş. Totul a pornit de la un şofer băut, care a lovit o bordură

Trei maşini s-au ciocnit, marţi seară, pe o stradă din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu. Accidentul a fost provocat de un bărbat cu alcoolemie de 0,89 la mie, care a lovit iniţial o bordură, apoi două maşini care circulau pe aceeaşi stradă. Două persoane au fost rănite, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 22:59

otul a pornit de la un şofer băut care a lovit o bordură
Accident între trei maşini, în care două persoane au fost rănite, pe o stradă din Mediaş - Shutterstock

Mai multe echipaje medicale şi de Poliţie intervin, marţi seară, la un accident rutier produs în Mediaş.  

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat ca şoferul unui autoturism (37 de ani, localnic) în timp ce conducea maşina pe banda 1, loveşte bordura, pierde controlul asupra maşinii şi intra in coliziune cu un auto condus pe banda a doua, în acelaşi sens de mers, de către o femeie de 35 de ani, din Mediaş. Din impactul cu acest autoturism, acelaşi şofer pătrunde  pe contrasens unde intra în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, localnic”, a transmis, marţi seară, Poliţia Judeţeană Sibiu.  

Sursa citată a precizat că toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul indicat în cazul bărbatului de 37 de ani a fost de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.   

”Două persoane au fost rănite în urma accidentului, respectiv conducătoarea auto în vârstă de 35 de ani şi o pasageră în vârstă de 19 ani, din maşina condusă de bărbatul de 24 de ani”, a mai transmis IPJ Sibiu.  

ISU Sibiu şi Serviciul de Ambulanţă Sibiu au precizat că pacienta de 35 de ani a fost transportată la CPU Mediaş cu o contuzie toracică, fiind în stare stabilă, iar cea de 19 ani a fost transportată la spital conştientă cu un traumatism cranio-facial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident între trei maşini, în care două persoane au fost rănite, pe o stradă din Mediaş. Totul a pornit de la un şofer băut, care a lovit o bordură