Antena Meniu Search
x

Video Accident între un autobuz şi un microbuz într-o intersecţie din Mangalia. Patru pasageri au ajuns la spital

Un accident grav a avut loc în Mangalia în această dimineaţă. Un microbuz cu pasageri a fost lovit cu putere de un autocar. În urma accidentului, patru persoane au fost transportate la spital, iar şoferul microbuzului a rămas încarcerat şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 26.01.2022, 13:59

Vezi și

Accidentul s-a produs într-o intersecţie intens circulată din Mangalia. Şoferul autocarului a vrut să vireze la stânga şi, într-un moment de neatenţie, a izbit microbuzul, în care se aflau şase pasageri. "Impactul s-a produs între un autobuz condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani şi un autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, care circulau din sensuri opuse", a declarat Andreea Iliescu, IPJ Constanţa.

În urma impactului, şoferul microbuzului a rămas încarcerat.  Mai multe echipaje de salvare au intervenit iar cei doi conducători au primit îngrijiri la locul accidentului. Patru persoane din microbuz au fost transportate la spital cu diferite traumatisme. "Cele patru victime, conştiente, stabile, au fost transportate la spital Mangalia", a declarat Claudia Tatarici, medic SAJ Constanţa. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac acum cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident între un autobuz şi un microbuz într-o intersecţie din Mangalia. Patru pasageri au ajuns la spital