Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident la Vadu Moldovei, în Suceava. Bărbat resuscitat pe marginea drumului, după un impact violent

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă dimineața pe Drumul European E85, în județul Suceava, pe raza localității Vadu Moldovei. Un bărbat de 64 de ani a fost resuscitat pe marginea drumului, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 10:57

accident Vadu Moldovei Accident la Vadu Moldovei, în Suceava. Bărbat resuscitat pe marginea drumului, după un impact violent - Observator

Coliziune între două autoturisme, pe raza localității Vadu Moldovei. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, și o ambulanță de prim-ajutor, cu sprijinul unui echipaj SAJ cu medic. Nu sunt persoane încarcerate. S-a acordat ajutor medical pentru două persoane, una dintre ele fiind în stop cardio-respirator. Cea de-a doua victimă prezenta atac de panică, au transmis salvatorii.

Aceștia au reușit să scoată victima, un bărbat de 64 ani, din stopul cardio-respirator. Este cu funcții vitale, dar inconștientă. A fost preluată de echipajul SAJ și va fi transportată la spital. Cea de-a doua victimă, cu atac de panică, a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident la Vadu Moldovei, în Suceava. Bărbat resuscitat pe marginea drumului, după un impact violent