Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Suceava, după ce un autoturism a lovit violent un copac

O femeie a murit, iar un bărbat se află în stare gravă, în urma unui accident rutier, pe raza comunei Boroaia, în Suceava. Șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit violent un copac de pe marginea drumului, autoturismul înfășurându-se în jurul arborelui.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.07.2020, 23:22

Un accident mortal a avut loc la Boroaia, în Suceava - ISU Suceava
  • Șoferul a pierdut controlul volanului
  • O femeie de 66 de ani a murit în urma impactului

Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ, a intervenit în urma unui accident rutier, produs pe raza localităţii Boroaia.

"Un autoturism, în care se aflau două persoane, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un copac. Unul dintre cei doi ocupanţi ai maşinii a rămas încarcerat, fiind în stare de inconştienţă. Vorbim despre o femeie în vârstă de 66 de ani, care a fost declarată decedată, având leziuni incompatibile cu viaţa. Celălalt rănit, un bărbat de 68 de ani, conştient şi cooperant, a fost preluat de către o ambulanţă şi transportat la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Fălticeni", informează autoritățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident mortal la Suceava, după ce un autoturism a lovit violent un copac