Antena Meniu Search
x

Foto Accident mortal pe DN 7 în Argeş. Un tânăr motociclist a murit, după ce a intrat în coliziune cu două maşini. Traficul, oprit

Un motociclist de doar 31 de ani a murit luni, în urma unei coliziuni grave cu alte două maşini, pe drumul naţional DN 7 din Argeş, în zona localităţii Drăganu. Traficul este oprit complet până la finalizarea cercetărilor.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 16:22

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în evenimentul rutier au mai fost implicate două autoutilitare şi un autoturism.

"Echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş, ajuns la locul solicitării, a constatat decesul motociclistului, fiind vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 31 de ani", au informat reprezentanţii ISU Argeş.

De asemenea, echipajul medical mai monitorizează o femeie, care din primele date se afla la volanul autoturismului.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia a fost întreruptă pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe DN 7 în Argeş. Un tânăr motociclist a murit, după ce a intrat în coliziune cu două maşini. Traficul, oprit