Antena Meniu Search
x

Video Accident mortal pe E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat. Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui impact violent

Un accident mortal s-a produs vineri după-amiază pe Drumul European 85, la ieșirea din Râmnicu Sărat spre Focșani, după ce un șofer din Vrancea a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o altă mașină. Bărbatul a murit în urma impactului. Alte patru persoane au suferit răni.

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 15:43

Din primele date de la fața locului a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău - Focșani, un șofer de 64 de ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 63 de ani, din Bacău.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 64 de ani din Vrancea, rănirea pasagerei acestuia, o femeie de 46 de ani, tot din Vrancea, precum și rănirea șoferului din Bacău și a două pasagere din mașina acestuia, două femei în vârstă de 63 și 54 de ani, din Bacău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat. Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui impact violent