Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident mortal surprins de o cameră de supraveghere în Timişoara. O şoferiţă a călcat un pieton, în timp ce ieşea dintr-o staţie de alimentare

Accident şocant surprins de camere de supraveghere lângă o benzinărie din Timişoara. Un pieton a fost accidentat mortal de o şoferiţă care voia să iasă din staţia de alimentare. 

de Iulia Pop

la 09.07.2024 , 14:01

În filmarea făcută de camerele de supraveghere se vede cum un bărbat voia să traverseze, iar şoferinţa a staţionat, s-a asigurat că nu vine o maşină din partea stângă, dar nu a luat în calcul şi pietonul care venea pe trecere din dreapta.

Din păcate, în urma impactului victima a decedat. Şoferiţa, în vârstă de 47 de ani, are acum dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spun poliţiştii 

Vezi și

O femeie, în vârstă de 47 de ani, a condus un autoturism pe strada Jean Monet dinspre Gavril Musicescu, iar la intersecția cu strada Mureș a surprins și accidentat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, din nefericire, pietonul a decedat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Accident mortal surprins de o cameră de supraveghere în Timişoara. O şoferiţă a călcat un pieton, în timp ce ieşea dintr-o staţie de alimentare