Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări

Un accident de muncă s-a produs, vineri, în incinta Aeroportului Internaţional Maramureş. Un muncitor care lucra la pereţii din noului terminal al aeroportului a căzut de pe o schelă metalică mobilă, bărbatul fiind transportat la spital.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 17:08

Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări - Shutterstock

Evenimentul, încadrat ca accident de muncă, a avut loc vineri, la ora 12.00. la aeroportul din Baia Mare.

„Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că, un cetăţean ucrainean, angajatul unei societăţi comerciale, în timp ce efectua activităţi de finisaj a pereţilor din interiorul noului terminal al aeroportului, a căzut de pe o schelă metalică mobilă”, informează Poliţia judeţeană Maramureş, scrie news.ro.

Muncitorul a fost transportat la spital. În urma accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal care vizează infracţiunea de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări