Antena Meniu Search
x

Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări

Un accident de muncă s-a produs, vineri, în incinta Aeroportului Internaţional Maramureş. Un muncitor care lucra la pereţii din noului terminal al aeroportului a căzut de pe o schelă metalică mobilă, bărbatul fiind transportat la spital.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 17:08

Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări
Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări - Shutterstock

Evenimentul, încadrat ca accident de muncă, a avut loc vineri, la ora 12.00. la aeroportul din Baia Mare.

„Poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Maramureş s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că, un cetăţean ucrainean, angajatul unei societăţi comerciale, în timp ce efectua activităţi de finisaj a pereţilor din interiorul noului terminal al aeroportului, a căzut de pe o schelă metalică mobilă”, informează Poliţia judeţeană Maramureş, scrie news.ro.

Muncitorul a fost transportat la spital. În urma accidentului, poliţiştii au deschis un dosar penal care vizează infracţiunea de nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Accident pe Aeroportul Maramureş. Un muncitor ucrainean a căzut de pe o schelă metalică în timpul unei lucrări