Antena Meniu Search
x

Accident pe şantierul autostrăzii Ploieşti – Buzău, între un camion şi un autoturism. Doi tineri de 21 şi 22 de ani au ajuns la spital

Accident groaznic pe şantierul autostrăzii Ploieşti – Buzău, în apropierea oraşului prahovean Mizil. Un camion a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani. Două persoane au ajuns la spital. 

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 17:27

- ISU

Un accident rutier s-a produs, joi după-amiază, pe şantierul autostrăzii Ploieşti – Buzău, în apropierea oraşului prahovean Mizil. Un camion care lucrează la amenajarea unui pod peste un drum judeţean a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, în urma evenimentului şoferiţa şi un pasager ajungând la spital.

”Din primele date de la faţa locului, un bărbat în vârstă de 51 de ani în timp ce conducea o autoutilitară în incinta şantierului din zona unde se desfăşoară lucrările de construire a podului care traversează DJ102 N, pentru autostrada Ploieşti-Buzău, din afara localităţii Colceag, la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără în vârstă de 22 de ani”, informează oficialii Poliţiei Prahova, potrivit News.

În urma impactului, şoferiţa şi un pasager în vârstă de 21 de ani au fost răniţi. Amândoi au fost preluaţi de către echipajele SMURD şi terapie intensivă mobilă şi transportaţi la unitatea de primiri urgenţe Ploieşti.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Accident pe şantierul autostrăzii Ploieşti – Buzău, între un camion şi un autoturism. Doi tineri de 21 şi 22 de ani au ajuns la spital