Antena Meniu Search
x

Foto Accident pe Valea Oltului: Un TIR încărcat cu mașini de lux Tesla s-a izbit de un altul, plin tot cu autoturisme. Un șofer a ajuns la spital

Două TIR-uri, transportoare auto, au fost implicate într-un accident rutier, marți, pe DN 7 - Valea Oltului, în județul Sibiu, traficul rutier fiind blocat. Mai multe autoturisme de lux marca Tesla au fost avariate în urma impactului.

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 20:49

Vezi și

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 7, Valea Oltului, la km. 247+600m, accident în care sunt implicate două autotrenuri, transportoare auto.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un TIR într-o parcare din zona DN 7, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Argeș, a pătruns în drumul național virând la stânga spre Vâlcea fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autotren condus dinspre Vâlcea spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vâlcea.

Trafic rutier blocat, după accidentul cu TIR-uri de pe Valea Oltului

În urma coliziunii, șoferul din județul Vâlcea a fost rănit, fiind transportat la spital conștient, cu un traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral. Alte două victime au fost rănite ușor și au refuzat să fie duse la spital. Traficul rutier este blocat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident pe Valea Oltului: Un TIR încărcat cu mașini de lux Tesla s-a izbit de un altul, plin tot cu autoturisme. Un șofer a ajuns la spital