Antena Meniu Search
x

Accident între o maşină de Poliţie şi un BMW, la Timişoara. Poliţist preluat de SMURD (Video)

O maşină de Poliţie şi un BMW s-au lovit la Timişoara, într-un accident bizar, poliţistul fiind transportat la spital în urma impactului, cu o ambulanţă SMURD.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.05.2019, 12:06

Accident între o maşină de Poliţie şi un BMW, la Timişoara. Poliţist preluat de SMURD (Video) Vezi și

O maşină de Poliţie şi un BMW s-au lovit la Timişoara, într-un accident bizar, poliţistul fiind transportat la spital în urma impactului, cu o ambulanţă SMURD.

În imagini apar ambele maşini avariate destul de serios, iar autoturismul BMW este poziţionat pe trotuar şi trecerea de pietoni.

Impact între o maşină de Poliţiei şi un BMW, la Timişoara

Un accident bizar a avut loc la Timişoara, între o autospecială de Poliţiei şi un autoturism BMW. În imagini se poate observa BMW-ul care se află pe trotuar şi pe trecerea de pietoni.

Poliţistul aflat la volanul a fost transportat de SMURD la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate.

"O autospecială a I.P.J Timis, ce avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, circula pe str.Cuza dinspre Calea Aradului, iar la intersecție cu strada Demetriade a pătruns pe culoarea roșu a semaforului intrând în coliziune cu un autoturism ce circula pe str. Demetriade. In urma accidentului au rezultat doua victime, polițiștii din autospecială", informează autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident între o maşină de Poliţie şi un BMW, la Timişoara. Poliţist preluat de SMURD (Video)