Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi şase răniţi la Vaslui, după ce doi şoferi ar fi ignorat complet Codul Rutier (Video)

Un accident în care au murit două persoane şi alte şase au fost rănite, a avut loc la Puşcaşi, judeţul Vaslui. Doi şoferi au încălcat regulile de conducere, provocând un impact devastator. Potrivit martorilor de la faţa locului, unul dintre şoferi se afla în depăşire pe linie continuă, iar celălalt ieşea de pe un drum secundar fără să dea prioritate.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.03.2020, 18:36

Medicii intervin în cazul accidentului mortal de la Vaslui
Doi morţi la Vaslui, după ce doi şoferi au ignorat regulile de circulaţie - Observator.tv
  • Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite, după ce două autoturisme s-au lovit.
  • Accidentul mortal a avut loc în localitatea Puşcaşi, judeţul Vaslui.

Un accident în care au murit două persoane şi alte şase au fost rănite, a avut loc la Puşcaşi, judeţul Vaslui. Doi şoferi ar fi încălcat regulile de conducere, provocând un impact devastator. Potrivit martorilor de la faţa locului, unul dintre şoferi se afla în depăşire pe linie continuă, iar celălalt ieşea de pe un drum secundar fără să dea prioritate.

În urma impactului devastator între cele două autoturisme a rezultat decesul a două persoane, şi anume o femeie care era pasageră în autoturismul care depăşea neregulamentar şi şoferul maşinii care ieşea de pe drumul secundar fără să dea prioritate.

Doi morţi la Puşcaşi, în Vaslui, după un grav accident rutier

Şase persoane au fost rănite într-un accident produs, marţi după-amiază, pe DN 2F, în localitatea Puşcaşi din judeţul Vaslui, fiind implicate două autoturisme. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie. S-a încercat resuscitarea pentru două dintre victime, aflate în stop cardio-respirator, însă ulterior s-a declarat decesul acestora.

La intervenţie au participat şapte autospeciale: o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul pentru descarcerare; o ambulanţă TIM; două  ambulanţe tip B2 (EPA); o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi două ambulanţe tip B aparţinând SAJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi morţi şi şase răniţi la Vaslui, după ce doi şoferi ar fi ignorat complet Codul Rutier (Video)