Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Arad. Doi oameni au ars de vii într-o mașină răsturnată

Doi oameni au ars de vii, în această seară, într-un cumplit accident rutier produs în județul Arad, între localitățile Sântana și Curtici.

Doi oameni au ars de vii, în această seară, într-un cumplit accident rutier produs în județul Arad, între orașele Sântana și Curtici.

Tragedia s-a produs pe DJ 792C, în jurul orei 20.30.

Un autoturism marca Opel, în care se aflau două persoane, a fost implicat într-un grav accident rutier și s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma accidentului, mașina a fost cuprinsă de flăcări, iar din nefericire cei doi oameni aflați în interior nu s-au putut salva.

Pe acelaşi subiect

Cei doi au ars de vii și niciun alt șofer nu a putut interveni pentru a-i scoate din autoturismul care ardea ca o torță.

Doi morți după un grav accident între Sântana și Curtici

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului s-au deplasat patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, respectiv o autospecială de stingere, una pentru descarcerare și două echipaje medicale SMURD.

De asemenea, la locul accidentului au ajuns și polițiștii rutieri. 

"În momentul sosirii celor 4 echipaje de intervenție a Detașamentului de Pompieri Arad, autoturismul ardea generalizat. După lichidarea incendiului au fost găsite două victime, decedate", se arată într-o informare a ISU Arad.

Doi morți carbonizați într-un accident între Sântana și Curtici

Potrivit ultimelor informații, în autoturismul marca Opel, de culoare albă, care se deplasa dinspre Sântana către Curtici se aflau doi bărbați.

Șoferul mașinii ar fi pierdut controlul direcției, iar mașina a ieșit de pe șosea, s-a răsturnat, s-a izbit de un stâlp de beton și apoi a luat foc.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Arad. Doi oameni au ars de vii într-o mașină răsturnată