Antena Meniu Search
x

Tragedie pe un şantier din Capitală. Un muncitor a căzut în gol 50 de metri, la miezul nopţii

Accident şocant pe un şantier din Bucureşti. Un bărbat a murit, iar un coleg de-al său a ajuns în stare gravă la spital.

Vezi și

Accident şocant pe un şantier din Bucureşti. Un bărbat a murit, iar un coleg de-al său a ajuns în stare gravă la spital. Cei doi muncitori s-au prăbuşit în puţul liftului, de la 50 de metri înălţime. Lucrau în tura de noapte, la etajul 16 al unei clădiri de birouri aflată în construcţie. Poliţiştii abia au început ancheta.

Tragedia a avut loc pe acest şantier din centrul Capitalei, puţin după miezul nopţii. Unul dintre ei era angajat doar de o lună. Lucrau în echipă la plafonul dintre etajele 16 şi 17. Încercau, se pare, să remedieze o problemă, când placa de beton a cedat. Ghionul teribil a fost că muncitorii erau chiar lângă puţul liftului.  S-au prăbuşit în gol, iar unul dintre ei a murit pe loc. Pe celălalt, medicii de la spitalul Universitar se luptă să-l salveze. 

Şantierul aparţine unei mari companii, a doua din ţară după portofoliul lucrărilor. Angajaţii se tem să discute, iar oficialii nu au venit cu un punct de vedere oficial. 

Inspectorii ITM verifică dacă cei doi muncitori erau înregistraţi pentru lucrul în tura de noapte. 

Inspectorii ITM spun că au dispus sistarea activităţii la etajul unde s-a produs tragedia. Poliţiştii din Bucureşti fac anchetă pentru ucidere din culpă şi pentru nerespectarea legilor de siguranţă la locul de muncă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tragedie pe un şantier din Capitală. Un muncitor a căzut în gol 50 de metri, la miezul nopţii