Antena Meniu Search
x

Şoferul fugar de la Iaşi care a fugit de la accident cu plăcuţele de înmatriculare, de negăsit. Ce şi-a uitat, însă, în maşină

Accident spectaculos la Iaşi, unde un tânăr a intrat cu autoturismul într-un stâlp, pe care a reuşit să-l rupă în două!

Vezi și

Accident spectaculos la Iaşi, unde un tânăr a intrat cu autoturismul într-un stâlp, pe care a reuşit să-l rupă în două! Cu toate acestea, a dispărut de la locul accidentului. Ce-i drept, l-au ajutat prietenii cu care se întrecea pe şosea.

O singură greşeală au făcut. Au luat plăcuţele de înmatriculare ale maşinii avariate, însă au uitat să ia şi telefonul mobil al şoferului implicat în accident.

Un apel la 112, dat cu puţin înainte de ora 22.00, anunţa un grav acident pe Şoseaua Bucium, la ieşirea din Iaşi. Ajunşi la faţa locului, politiştii au avut parte de o supriză. 

Martorii cred că cele două maşini se întreceau pe şosea. La un moment dat, unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat şi s-a răsturnat.

Poliţiştii îl caută acum pe şoferul fugar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şoferul fugar de la Iaşi care a fugit de la accident cu plăcuţele de înmatriculare, de negăsit. Ce şi-a uitat, însă, în maşină