Antena Meniu Search
x

Accident surprins de camerele de supraveghere într-o intersecţie din Timişoara. O persoană a rămas încarcerată

Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere într-o intersecţie din Timişoara. Un bărbat în vârstă de 69 de ani, a pierdut controlul maşinii pe bulevardul Constantin Brâncoveanu la intersecţia cu strada Salcâmilor şi a intrat în plin într-un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, care circula regulamentar, pe sensul opus de mers.

de Monica Palade

la 07.09.2021, 15:24

Vezi și

În urma impactului, conducătorul de 69 de ani a fost rănit şi a ajuns la spital, în timp ce . În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, informează reporterul Observator Iulia Pop.

O persoană încarcerată, una rănită

Potrivit, ISU Timiș, „la ora 12:48, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier pe b-dul C. Brâncoveanu din Timișoara. La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o aitospecială de descarcerare, 2 echipaje SMURD și 12 pompieri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara.

În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 3 persoane. În urma impactului, un autoturism s-a răsturnat o persoană rămânând blocată în interior. Pompierii au acționat pentru extragerea persoanei blocate și au acordat îngrijiri medicale unei alte persoane implicată în accident, care a fost transportată la spital”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Accident surprins de camerele de supraveghere într-o intersecţie din Timişoara. O persoană a rămas încarcerată