Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident teribil cu 8 victime, între care un copil de 1 an şi jumătate, după ce două maşini s-au izbit frontal, în Constanţa

Grav accident rutier în această după amiază în localitatea 23 August, din Constanţa. Opt persoane, printre care şi un copil de un an şi jumătate au fost rănite. Două maşini au fost implicate iar primele date arată că unul dintre şoferi a intrat în depăşire fără să se asigure. Impactul frontal a fost devastator. Mai multe ambulanţe dar şi un elicopter SMURD au fost chemate să intervină pentru preluarea copilului rănit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.07.2021, 19:38

Vezi și

Opt persoane au fost rănite sâmbătă, într-un accident rutier petrecut pe DN 39, în localitatea 23 August din județul Constanța. A intervenit și un elicopter SMURD. Accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază pe DN 39, în localitatea 23 August spre Moșneni, între două mașini. Intervin mai multe echipaje SMURD, SAJ și un elicopter. Potrivit primelor informații oferite de SAJ, sunt 8 victime conștiente. Este vorba despre 7 adulți și 1 copil de un an şi jumătate.

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest

Impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în localitatea 23 August. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 7 persoane - 4 din primul autoturism și 3 din cel de-al doilea autoturism. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul primului șofer, de 25 de ani, din Maramureș, rezultatul a fost de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală" a transmis iniţial într-un comunicat ISU Constanţa. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident teribil cu 8 victime, între care un copil de 1 an şi jumătate, după ce două maşini s-au izbit frontal, în Constanţa