Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil în Caraş-Severin: şoferul unui microbuz a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un TIR. În maşină se aflau şi trei copii

Un alt accident rutier în care a fost implicat un microbuz a avut loc aseară şi pe un drum din Caraş-Severin. Şase oameni, dintre care 3 copii, au ajuns la spital, după ce şoferul a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un TIR.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 08.08.2022, 13:40

Vezi și

Accidentul a avut loc seara trecută, pe DN6, în localitatea Armeniş din judeţul Caraş-Severin. Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a pierdut controlul volanului cel mai probabil din cauza vitezei şi a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit de un TIR care circula regulamentar.

În microbuz se aflau şase persoane. Două dintre aceste au rămas prinse între fiarele contorsionate şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la Descarcerare. Toate cele şase persoane au fost transportate la UPU Caransebeş şi au primit îngrijiri medicale. Printre pasageri se numără şi trei copii, cu vârste de 8, 10, respectiv 13 ani. Potrivit medicilor, aceştia sunt în afara oricărui pericol. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac verificări pentru a vedea cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Caraş-Severin: şoferul unui microbuz a intrat pe contrasens şi a izbit frontal un TIR. În maşină se aflau şi trei copii