Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident teribil, în Constanţa: o maşină a fost "agăţată" şi târâtă de tren zeci de metri. Vehiculul, rămas blocat între tren şi pasarela unui pod: ce a păţit şoferul

Un accident teribil a avut loc în această dimineaţă, 16 noiembrie, în judeţul Constanţa.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 16.11.2023, 09:32

Accidentul s-a produs între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogalniceanu. Un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani a fost "agăţat" de tren şi târât mai mulţi metri pe şine. Atunci când trenul a reuşit să oprească, maşina a rămas prinsă între pasarelă de pe un pod şi tren.

Şoferul a rămas şi el încarcerat între fiarele contorsionate, dar echipele de descarcerare de la ISU au reuşit să-l scoată pe bărbat. Din fericire, acesta a fost scos conştient şi cooperant şi ca va fi transportat la spital.

Traficul feroviar este oprit pentru efectuarea cercetării la faţa locului. Din cauza unor elemente de caroserie ajunse pe partea carosabilă, respectiv DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DJ 228. Poliţiştii estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident teribil, în Constanţa: o maşină a fost "agăţată" şi târâtă de tren zeci de metri. Vehiculul, rămas blocat între tren şi pasarela unui pod: ce a păţit şoferul