Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil în Tomşani, Vâlcea. Impact violent între un autocar cu 51 de elevi şi un autoturism. Un tânăr de 22 de ani a murit

Accident grav în localitatea Tomşani, judeţul Vâlcea. Un autocar care transporta 51 de elevi şi cinci adulţi s-a ciocnit cu un autourism. Şoferul maşinii, un tânăr de 22 de ani, a murit.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 09:50

Potrivit pompierilor vâlceni, echipajele sosite la locul accidentului au constatat că au fost implicate un autoturism cu o persoană încarcerată și un autocar cu 51 de copii și 5 adulți.

Un bărbat a murit

Șoferul încarcerat a fost scos din mașină de pompieri, dar a fost declarat decedat, scrie Mediafax.

Vezi și

Pasagerii din autocar au fost evaluați medical. Doi copii au suferit atacuri de panică, iar șoferul autocarului escoriații.

Pe acelaşi subiect

Șoferul și un copil au fost transportați la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 67, în zona localității Tomșani, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocar care transporta elevi și cadre didactice.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului după ora 9.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Tomşani, Vâlcea. Impact violent între un autocar cu 51 de elevi şi un autoturism. Un tânăr de 22 de ani a murit