Antena Meniu Search
x

Accident groaznic lângă vama Nădlac. Două TIR-uri s-au lovit, un şofer a fost scos dintre fiare inconştient

Accident groaznic lângă vama Nădlac, acolo unde ouă TIR-uri s-au lovit, iar un şofer a fost scos dintre fiare inconştient. 

Un accident cu două TIR-uri a avut loc lângă vama Nădlac
Accident groaznic lângă vama Nădlac. Două TIR-uri s-au lovit, un şofer a fost scos dintre fiare inconştient - ghidularadean.ro

Accident groaznic lângă vama Nădlac, acolo unde ouă TIR-uri s-au lovit, iar un şofer a fost scos dintre fiare inconştient. 

Luni la ora 03:45 s-a produs un accident rutier pe Autostrada A1, în apropiere de Vama Nădlac, pe sensul de mers de la Arad la Nădlac. În accident au fost implicate 2 autotrenuri (unul transporta mere, iar celălalt era gol), o victimă fiind încarcerată.

S-a intervenit, din cadrul Detașamentului Arad 5 pompieri, cu 1 Autospeciala pentru Descarcerare și 1 SMURD, de asemenea s-a mai deplasat la fata locului o ambulanță de la Pecica și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgentă Nadlac cu 1 Autospeciala de Stingere pentru asigurarea zonei (au avut loc scurgeri de carburant).

Ajunși la faţa locului, pompierii din echipajul pentru descarcerare au reuşit extragerea victimei din autotren. Victima era inconştientă, dar cu funcții vitale,  şi a fost predata echipajului SMURD și transportată la spital.

La accident au intervenit Detașamentul Arad cu cinci pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și un SMURD. De asemenea, s-a mai deplasat la fața locului un echipaj medical din cadrul substației Pecica a Serviciului de Ambulanță Județean Arad și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei, unde au avut loc scurgeri de carburant pe carosabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Accident groaznic lângă vama Nădlac. Două TIR-uri s-au lovit, un şofer a fost scos dintre fiare inconştient